Πάμε Στοίχημα Ιπποδρομίες

Hellas Horse Races: Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. από τον Ιανουάριο του 2016 έχει αναλάβει την άρτια διοργάνωση της ιπποδρομιακής δραστηριότητας στο Μαρκόπουλο, την ανάπτυξη των ελληνικών ιπποδρομιών και την περαιτέρω διάδοση του αθλήματος στην Ελλάδα.

NRC: Οι ιπποδρομίες αναβίωσαν στην Κύπρο από τα τέλη του 19ου αιώνα. Ο ιππόδρομος Λευκωσίας διοργανώνει 102 ιπποδρομιακές συγκεντρώσεις κάθε χρόνο.

Τώρα, το πρόγραμμα του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ παίρνει έντονο ελληνικό χαρακτήρα.

Παίζοντας σε ιπποδρομίες που προσφέρει η Λέσχη Ιπποδρομιών Λευκωσίας μέσω της Ιπποδρομίες Α.Ε., συμμετέχεις απευθείας στο αμοιβαίο στοίχημα της Κύπρου.

PMU: Οι ιπποδρομίες της Γαλλίας είναι από τις παλαιότερες και πιο οργανωμένες στον κόσμο. Με περισσότερες από 2.000 ιπποδρομιακές συναντήσεις και 16.000 κούρσες το χρόνο, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία στους φίλους των ιπποδρομιών.

GBI Racing: Το Ηνωμένο Βασίλειο αποτελεί τον «παράδεισο των ιπποδρομιών» και διαθέτει πλούσια παράδοση στο χώρο με πάνω από 1.500 συναντήσεις κάθε χρόνο. Τα ιστορικά ιπποδρόμια, οι βασιλικές διοργανώσεις και οι θρύλοι του αθλήματος υπόσχονται άφθονη δράση και θέαμα.

Phumelela: Οι ιπποδρομίες είναι πολύ δημοφιλείς στη Ν. Αφρική, με την έναρξή τους στο μακρινό 1797. Η καθημερινή δράση, με κούρσες 364 μέρες το χρόνο αποτελούν πόλο έλξης για τους λάτρεις του αθλήματος.